Selvlavet blomsterkasse

Hej vennerne,

efter vi havde lavet frøbomberne (Læs opslaget med frøbomberne for at få opskriften), besluttede vi os for at afprøve noget andet. I playlab fandt vi en gammel palle. Vi overvejede lidt hvad vi kunne bruge den til, men fandt meget hurtig ud af at vi gerne ville lave en blomsterkasse ud af den. 

Hertil havde vi brug for noget træ, som vi kunne sætte fast på undersiden. Så vi startede med at måle og gik ellers i gang med at save træet med en stiksave 


Efter vi havde savet træet, blev vi nødt til at slibe det, fordi der var mange splinter 


Herefter satte vi træet fast på pallens underside, så vi havde tre plantekasser. Det var ikke så nemt som vi lige troede. Vi ville nemlige gerne skrue træet fast. Men hertil havde vi brug for først at bore i træet, så det ikke springer. Desværre havde vi ikke de rigtige bor, så vi blev nød til at sømme træet fast. Da træet var meget tyk, havde vi brug for mange kræfter for at få sømmen gennem træet. Det var det sværeste i hele processen. Men vi klarede den. 


Nu manglede vi egentlig bare at sætte noget plastik i de forskellige rum, så vandet bliver inde ved planterne. Vi brugte en sort affaldspose til det og satte den fast med gaffatape. 


Så tilføjede vi jord og vand. Tilsidst kunne vi så plante de planter vi havde lyst til. Vi besluttede os for persille. 



Kommentarer